Om oss

Vad vi gör

Vårt mål är att hjälpa organisationer att identifiera och hantera såväl sårbarheter som risker i deras IT-system innan de kan utnyttjas av antagonister. Det gör vi genom att proaktivt arbeta med IT-säkerhetsarkitektur och IT-säkerhetsrådgivning såväl som penetrationstester, kodgranskning och risk- och sårbarhetsanalyser.

Vi stöttar även organisationer som utsatts för elektroniska angrepp genom att snabbt hantera händelser, återkomma till normalläge och frysa läget för bevissäkring och senare uppföljning.

Vår erfarenhet

I grunden är vi utvecklare och tekniknördar med erfarenhet och intresse av utveckling av såväl system, applikationer som infrastruktur för företag, organisationer och samhällsviktig verksamhet.

Vårt team har flerårig erfarenhet inom penetrationstestning av infrastruktur, webb, applikationer och avancerad red teaming. Vår erfarenhet går också längre än vanliga standardiserade penetrationstest. Vi har erfarenhet av att nyttja avancerade tekniker där flera sårbarheter används i olika steg för att skapa åtkomst till även de mest skyddade systemen. Vart finns dina sårbarheter? I tekniken, mjukvaran eller människorna?

Våra konsulter har med framgång identifierat allvarliga sårbarheter i några av världens mest använda öppna mjukvaror genom både kodgranskning och deltagande i stängda och öppna bug bounty program.

Genom åren har vi skapat oss en gedigen erfarenhet inom IT-säkerhetsarkitektur och stöttat med IT-säkerhetsrådgivning åt olika typer av verksamheter, inklusive organisationer som faller under säkerhetskyddslagen.

Nyfiken på att veta mer? Tveka inte att kontakta oss.

Några av våra certifieringar

Offensice Security - OSCP
Offensice Security - OSWE
Offensice Security - OSCE
Offensice Security - OSWP